template ."/head.php");?>
template ."/tools.php");?>
Ofensivë e madhe e ushtrisë pakistaneze ndaj Talebanëve PDF Print E-mail
Publikuar nga MitrovicaPress   
Sunday, 18 October 2009 22:55

Zyrtarë të lartë ushtarak thonë se militantët kanë bërë rrezistencë të fortë dhe ka pasur një numër viktimash nga të dyja palët.

Njoftimet thonë se mijëra civilë kanë vështirësi për tu larguar pasi ushtria ka bllokuar të gjitha rrugët.

Një korrespondent i BBC në kufi me Uaziristanin e jugut, thotë se terreni malor favorizon taktikat e guerilasve militantë.

Operacioni ndodh pas disa javësh bombardimesh nga ajri dhe me artileri të objektivave të militantëve në rajon.

Last Updated ( Sunday, 18 October 2009 23:20 )
 

Marketingu