SmallMediumLarge NarrowWideFluid
Serbet e Kosoves me Gjykata dhe Polici Autonome PDF Print E-mail
Publikuar nga AlbaPress   
Saturday, 20 April 2013 06:34

Ne marreveshjen e arritur dje ne Bruksel mes Thacit dhe Daciq mesohet se Serbet e Kosoves apo Komuniteti/Asociacioni Serb do te ket Gjykaten dhe Pilicine e vetmenagjuar dhe vetadministruar qe kan nje zingjir te dobet apo thuaj se joekzistues me Qeverisjen qendrore te Kosoves.

Ne nje menyre nga kjo marreveshje Serbia nuk arriti te jep autonomi te plote Serbeve te Kosoves por ka marr nje gjysem autonomie per Asociacionin Serb i perbere nga komunat me shumice Serbe.

Last Updated ( Saturday, 20 April 2013 06:44 )