SmallMediumLarge NarrowWideFluid
Windows XP rrezikohet nga Internet Explorer PDF Print E-mail
Publikuar nga AlbaPress   
Monday, 28 April 2014 15:57
Rrezik me Windows XPNë Kosovë sistemi operues nga Microsoft, Windows XP është shumë i përdorur, madje në shumë raste edhe kur sistemi kompjuterik është i paisur me Windows 7 "servisat" lokal jo profesional të kompjuterave preferojnë që t'a kthejnë sistemin në Windows XP pasi që është më lehtë të instalohet dhe të "aktivohet" pa ndonjë licensë.

Me fikjen e të dhënave të përditësimit nga Microsoft për Windows XP, tani këto ditë ky sistem bëhët edhe më i pasigurt.

Është gjetur se përmes Internet Explorer sistemi me Windows XP është në rrezik ku hakerat mund të grabisin të dhënat përsonale në kompjuterin tuaj.

Andaj, nëse nuk keni mundësi të ndryshoni sistemin tuaj në Windows 7, dhe nëse patjetër ju duhet sistemi Windows XP, preferohet të mos e përdorni Internet Explorer, por ndonjë shfletues tjetër si Firefox, Google Chrome etj.
Last Updated ( Monday, 28 April 2014 16:42 )
 

Marketingu