SmallMediumLarge NarrowWideFluid
Shpallen fajtorë komplotistët në Australi PDF Print E-mail
Publikuar nga MitrovicaPress   
Sunday, 18 October 2009 23:01

Të pestët, të arrestuar ne Sidney para pesë viteve u gjetën fajtor se kanë qenë në pronë të pajisjeve për prodhim të bombave si dhe të armëve.

Gjate gjykimit juria tha se ata po planifikonin që të ndërmerrnin sulme me qëllim të detyrimit të Australisë që të ndryshonte politikën e saj ndaj Lindjes së Mesme.

Ata u arrestuan para katër viteve kur pronarët e disa dyqaneve të artikujve metalike dhe armëve kishin lajmëruar policinë për blerje të dyshimta të armëve dhe substancava kimike. 

Last Updated ( Monday, 19 October 2009 05:52 )
 

Marketingu