template ."/head.php");?>
template ."/tools.php");?>
Pajaziti: Institucionet, të vendosura për të mbrojtur jetën e qytetarëve PDF Print E-mail
Publikuar nga Milazim   
Friday, 20 November 2009 10:52
Ministri i Punëve të Brendshme (MPB), Zenun Pajaziti, vizitoi “Lagjes së Boshnjakëve

Ministri i Punëve të Brendshme (MPB), Zenun Pajaziti, gjatë një vizite që u bëri banorëve të “Lagjes së Boshnjakëve” në veri të Mitrovicës, ka thënë se institucionet e Kosovës bashkërisht me ato ndërkombëtare janë duke bërë çdo gjë që është e mundur që në veri të ketë siguri për të gjithë qytetarët, si dhe të zbatohet ligji.
Last Updated ( Thursday, 07 January 2010 23:55 )