template ."/head.php");?>

Kryballina

Artikujt Risi

Politika Tregtia Sporti Kultura
Serbet e Kosoves me Gjykata dhe Polici Autonome
Ne marreveshjen e arritur dje ne Bruksel mes Thacit dhe Daciq mesohet se Serbet e Kosoves apo Komuniteti/Asociacioni Serb do te ket Gjykaten dhe Pilicine e vetmenagjuar dhe vetadministruar qe kan nje zingjir te dobet apo thuaj se joekzistues me Qeverisjen qendrore te Kosoves.Ne nje menyre nga kjo marreveshje Serbia nuk arriti te jep autonomi te plote Serbeve te Kosoves por ka marr nje gjysem autonomie per Asociacionin Serb i perbere nga komunat m...Lexoje
template ."/tools.php");?>
Shkrime kulturore nga muzika, arti, feja etj.
Filter     Display # 
# Titulli i Artikullit Autori Hits
1 Kosova marrveshje me Malten ne Fushen e Kultures AlbaPress 10747
2 Nga java në javë: Aksion humanitar i "Im- Zeichen- der-Liebe" dhe "Dibranit-transport" për invalidët MitrovicaPress 17563
3 Debat: Retorika dhe politika Gëzim Mekuli 14078
4 Imzot Pjetër Bogdani në New York Klajd Kapinova 15420
5 Ne dhe klima në një duel mbijetese Arjan Kallço 12166

Marketingu

YouTube Video

Sondazh

Kyçuni me AlbaPress